YINJISPACE use media professional’s unique perspective,try to explore the essence of life behind the design works.

© logo 粤ICP备19077098号

YINJISPACE use media professional’s unique perspective,try to explore the essence of life behind the design works.

© logo 粤ICP备19077098号
Francesc Rifé

T House

       T House designed by Francesc Rifé was finally completed in the middle of autumn. The unique colors of autumn and the romance of Canadian cedar kept it in its best condition. Each space is wrapped in a grid system inside and outside, establishing a unique relationship with each other. Neutral color palettes are used in the residences and pavilions to complement the adjacent gardens and surrounding landscape.
       The design of two main bodies, one of the residences (with the concept of a suite) is independent, to enjoy the fun of the back garden to a greater extent. It has a double-layered space. The vertical design separates the daylight area from the bedroom on the first floor. On the first floor, a large living room, kitchen and dining room are designed. The redefined space is connected with each other through a new vision.
       The language of cypress planks extends to the outside. The system can not only make buildings more distinctive, but also make them mobile, and soften the entry of natural light according to different areas, thereby increasing functional attributes. Using the same material, electric blinds were designed, which conceal larger side openings to provide privacy at night and maintain natural scenery in the morning. Similarly, the large scale set around the windows of the house makes the connection between the interior space and the garden very natural. This transition also utilizes grey Pulpis stone (used as the external floor), which serves as the main entrance into the house, up to the natural oak floor covering the internal floor.
       The staircase is made of enamel steel plate, and the linear railings are enriched by natural oak. The presentation of this design is continued in the design of the second staircase, which connects to the basement, and the parking lot is located in the basement next to the gym. It has an English terrace. The pavilion is used as a separate kitchen to receive gatherings of family and friends. It is emotionally connected with the main body of the house and is connected in color. The large sliding door ensures that you are closely integrated with the adjacent garden when fully opened. When they are closed, the unique design forms a specific dialogue with the environment.

今日剩余免费下载次数:0

下载: 链接 提取码:

Collection 收藏 Download 下载