Sense and Sensibility Designed by Ab Architects       This modern and elegant interior was created for two young people - a brother and a sister. There is much light in the apartment thanks to the panoramic windows from which the cityscape can beseen. Ab Architects’ task was to make the small apartment space widely functional and create the feeling of spaciousness and lightness. The overall layout is determined bywindows location, so the kitchen-living room is made in the most advantageous place –the cornerpart of the apartment. The girl prefers neoclassicism mixed with a French style features. Her room is an elegant combination of stucco and modern shapes made in a sophisticated beige-gray-coral color. The young man prefers a more ascetic approach. His space is laconic, but warm and cozy, it harmoniously fits into the overall design. Sense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab ArchitectsSense and Sensibility Designed by Ab Architects

  • Studio Anton Hendrik Denys | Belgian Office Previous

    Studio Anton Hendrik Denys | Belgian Office

  • Ab Architects | Sophisticated French Style Next

    Ab Architects | Sophisticated French Style

I IN | The life Shibuya Latest

I IN | The life Shibuya

Comments

Total Comments

Your score:

Published

(Optional)