Storagemilano作品 | Bally展厅的大修,建筑的戏剧性过去 _ 印际

品牌店

Storagemilano作品 | Bally展厅的大修,建筑的戏剧性过去

       占地2,400平方米的Bally展厅占据了米兰Porta Venezia区的一个角落地块,在地面层展示了奢侈时尚品牌的季节性系列,并在三层楼的办公室中容纳了通信,设计和销售员工。
      The 2,400-square-metre Bally exhibition hall occupies a corner of Porta Venezia, Milan. It displays the seasonal series of luxury fashion brands on the ground floor and accommodates communications, design and sales staff in three-storey offices.        金门道,圆形剧场式展示架和天鹅绒家具出现在时尚品牌Bally 在米兰的展厅中,意大利工作室Storagemilano设计用于暗示该建筑的戏剧性过去。
      Golden Gate Road, amphitheatre display racks and velvet furniture appeared in the gallery of the fashion brand Bally in Milan. The Italian studio Storagemilano was designed to suggest the dramatic past of the building.        在20世纪之交,该建筑曾作为一个剧院运作,然后在1925年成为电影院,最终在20世纪80年代后期关闭。
      At the turn of the 20th century, the building was operated as a theater, then became a cinema in 1925, and finally closed in the late 1980s.        Storagemilano工作室 被告知要在改造室内装饰时记住这一历史,现在这些室内装饰采用大理石,黄铜和天鹅绒等豪华材料装饰。
      Storagemilano Studio was told to remember this history when renovating interior decoration, which is now decorated with luxury materials such as marble, brass and velvet.
      “重点放在保留过去的关键要素,同时将它们与现代和现代的干预态度联系起来,”
      "Emphasis is placed on preserving key elements of the past and linking them to modern and modern attitudes to intervention."        游客可以通过一个圆形门厅进入大楼,该门厅由一个巨大的铁锈红色大理石台面固定。一个由霓虹字母组成的环形枝形吊灯悬挂在天花板的中央,用于拼出品牌名称。
      Visitors can enter the building through a circular foyer fixed by a huge rusty red marble countertop. A circular chandelier with neon letters hangs in the middle of the ceiling to spell out the brand name.       虽然这个空间的现有砖块表面只是用白色涂料刷新,但工作室已经用无框玻璃板取代了正式的深色窗户,让更自然的光线让路人从外面的街道上看。
      Although the existing brick surfaces in this space are only refreshed with white paint, the studio has replaced the formal dark windows with frameless glass panels, allowing more natural light for passers-by to see from the streets outside.
 
      “入口被设计成一个画廊空间,旋转展示新作品 - 与社区联系,为Bally提供一个窗口,”该品牌补充道。“这是我们剧院的门厅。”
      "The entrance is designed as a gallery space to rotate new works - to connect with the community and provide a window for Bally," the brand added. "This is the lobby of our theatre."
      同样的彩色大理石用于创建一个长座椅和框架空间的三个金门道,这些门道由高大的黄铜板中心,可以旋转以显露或隐藏内部陈列室。
      The same coloured marble is used to create three golden doorways for a long seat and frame space, which are rotated from the center of a tall brass plate to reveal or hide the interior showroom.       在这里,鞋子呈现在阶梯式搁架块上,用于模仿圆形剧场中的座位。由纤维混凝土制成并以轮子为基础,可以移动块来创建不同的显示“场景”。
      Here, shoes are displayed on stepped shelves to imitate the seats in the amphitheatre. Made of fibre reinforced concrete and based on wheels, blocks can be moved to create different display "scenes".       由于衣服悬挂在与周边墙壁相连的细长黄铜栏杆上,房间的中央点缀着大型抽屉柜,装饰有丰富的蛋黄色织物。由法国建筑师JeanProuvé设计的灰色大理石台面和椅子也被用来装饰空间。
      Because clothes hang on slender brass railings connected to the surrounding walls, large drawers adorn the center of the room, decorated with rich egg-yellow fabric. Grey marble countertops and chairs designed by French architect Jean Prouve were also used to decorate the space.       腮红粉红色天鹅绒地毯被放置在地板上的几个点上,作为对表演开始前通常在剧院舞台上画出的厚重天鹅绒窗帘的微妙视觉点头。
      The Blush Pink velvet carpet is placed on several points on the floor as a delicate visual nod to the heavy velvet curtain usually painted on the theater stage before the performance begins.

(3)

本文由 印际 作者:Yin.ji 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注