Schwartz作品 | The Lichen,量身定制的建筑灵感 _ 印际

住宅

Schwartz作品 | The Lichen,量身定制的建筑灵感

       The Lichen别墅位于加州北部酿酒区的丘陵地带。这所住宅的名字取自一种叫树花属地衣的绿色植物,它悬挂在该地区成熟橡树的枝条上。
      The Lichen House is situated in the hills of the winemaking region in northern California. The residence is named after Ramalina lichen, a lacy, greenish plant that hangs from the branches of the mature oak trees found in the area.
       地衣会过滤阳光,并为它们的宿主树吸收水分和养分。一种超敏感的物种,地衣在污染环境中枯萎,但在良好的条件下生长迅速。
      The lichen filters sunlight and captures moisture and nutrients for their host trees. A hypersensitive species, the lichen withers in contaminated environments but grows quickly in good conditions.
      位于旧金山的 Schwartz 建筑工作室说: “地衣和它的主人之间的精确关系为一个专门为其量身定制的建筑提供了灵感,这既是对它的回应,也是对其最佳属性的增强。”
      "The precise relationship between lichen and its host provides inspiration for an architecture specifically tailored to its site, both as a response to it and as an augmentation of its best attributes," said Schwartz and Architecture, a studio based in San Francisco.
       “地衣馆与自然的机制协调一致,不是盲目地模仿它们,而是通过建筑来扩大我们对它们的理解和体验。”
      "The Lichen House works in concert with nature's mechanisms, not to mimic them blindly, but to expand our understanding and experience of them through architecture."
       一条弯曲的车道通往五间卧室的住宅,其中包括以t形结构排列的直线、平顶卷。从北到南的酒吧主要有公共功能,而东西酒吧则有私人区域。
      A curving driveway leads to the five-bedroom residence, which consists of rectilinear, flat-roofed volumes arranged in a T-shaped formation. The bar running from north to south largely houses public functions, while the east-west bar contains private areas.
       这个住宅的后面有一个游泳池露台,可以俯瞰风景优美的山谷。
      The rear of the dwelling features a pool terrace that overlooks the scenic valley.
       家庭的聚集是由对被动热策略的渴望驱动的。宽敞的玻璃窗带来了自然光,同时也提供了开阔的视野。
      The home's massing was driven by a desire for passive thermal strategies. Ample glazing brings in natural light while also offering expansive views of the undulating terrain.
       最南端的房子里有开放式的客厅、餐厅和厨房。用于窗框、地板和橱柜的暖色木材。一扇可伸缩的玻璃幕墙通往一处室外露台,上面有一层树冠状的树冠。
      The southernmost portion of the home contains an open-plan living room, dining area and kitchen. Warm-coloured wood was used for window frames, flooring and cabinetry.A rectractable glass walls opens onto an outdoor patio shaded by a trellis-like canopy.
       该团队表示:“波纹金属翅片是对周围的地衣几何形状的正式参考,同时也可以通过重新设计蕾丝地衣网的经过过滤的斑驳光线来作为空间参考,它过滤了夏季的太阳,在冬天太阳低的时候,太阳的热量会增加。”
      The team said: "the corrugated metal fin is official reference for the lichen around the geometry, at the same time can also through the redesign lace lichen nets of filtered mottled light as a spatial reference, it filtered the summer sun, the sun is low in the winter, the sun's heat will increase."
       为了打造一个“透气透气的建筑围护结构”,建筑师们将一个没有空调的走廊放置在南边立面上的可操作的窗户上,在室外和一系列卧室之间起到缓冲作用。
      As part of an aim to create a "porous and breathable building envelope", the architects placed a non-air-conditioned hallway with operable windows on the south elevation, which serves as a buffer between the outdoors and a series of bedrooms.

 

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

关键词:,
Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注