Sanders&King作品 | Terrace House,经典的维多利亚式住宅 _ 印际

优雅

Sanders&King作品 | Terrace House,经典的维多利亚式住宅

        Sanders&King为现代家庭生活改造了经典的维多利亚式住宅,其设计既满足了过去和现在的感受。
      Sanders&King transforms the classic Victorian home for modern family living, designed to meet both past and present feelings.
       自从巧妙的Taimi Sanders和Elissa King在我们的页面(或者更确切地说是屏幕)在est处加入时,已经有一段时间了,但正如他们所说,缺席使得心灵变得更加美好。在他们的Terrace House项目展示了他们对家庭友好而时尚的空间的技能后,这次二人对现有的维多利亚式住宅进行了重大改造。与当地工作室RBA建筑师事务所合作,成品保持原始家居的完整性,同时引入有保证的现代美学。
      It has been a while since the ingenious Taimi Sanders and Elissa King joined us on our page (or rather the screen), but as they say, absence makes the heart better. After their Terrace House project demonstrated their skills in a family-friendly and stylish space, the two men made major changes to the existing Victorian home. Working with local studio RBA Architects, the finished product maintains the integrity of the original home while introducing a guaranteed modern aesthetic.
        随着RBA Architects处理外壳的设计,Sanders&King采用了空间规划和室内装修,确保了这个家的内部不仅仅是外观。通过首先完全恢复原来的房屋并保持原有的布局,确保房屋的精神不会在装修中丢失。家居布局的微妙新增功能包括从主卧室隐藏的套间浴室和步入式浴袍,以及带玻璃窗连接的封闭式盒状湿区的儿童浴室。
      With the design of the RBA Architects handling enclosure, Sanders&King uses space planning and interior finishing to ensure that the interior of the home is more than just an exterior. By first fully restoring the original house and maintaining the original layout, the spirit of the house will not be lost in the decoration. Subtle new features of the home layout include an ensuite bathroom and walk-in bathrobes hidden from the master bedroom, and a children's bathroom with a closed box-shaped wet area with glass windows.         然后,对于现代的延伸,在新家中已经做出了区分。它可以通过主厅外的一对大型钢制玻璃门或通过一个超大的黄铜覆盖门,一个新的二级侧入口进入,而不是简单地“加固”现有住宅的延伸部分。在设计中采用了新旧设计,原有房屋的现有后红砖墙保留在新设计中,但是它被喷砂处理并留下了原料。原维多利亚式房屋的陈旧木地板也得到了保护,但是经过重新打磨和刷新,带有白色涂层,现有的硬质石膏墙被修复,然后涂上柔和的色调,并带有白色饰边。特别是在原始结构中,已经注意谨慎地保留核心设计特征,而不限制家庭随时间和品味发展的机会。
      Then, for the extension of modernity, a distinction has been made in the new home. Instead of simply “reinforcing” the extension of an existing home, it can be accessed through a pair of large steel glass doors outside the main hall or through an oversized brass covered door, a new secondary side entrance. The old and new designs were used in the design, and the existing red brick walls of the original house were retained in the new design, but it was sandblasted and left behind. The old wooden floors of the original Victorian houses were also protected, but were re-polished and refreshed with a white coating and the existing hard plaster walls were restored, then painted in soft tones with white trim. Especially in the original structure, care has been taken to carefully preserve the core design features without limiting the opportunities for the family to develop over time and taste.         作为家居的焦点,厨房充当了焕然一新设计的试金石。大型浇筑式混凝土岛台采用黄铜面板和柔和的中性色调,厨房空间设置了整个房屋的材料主题,包括细木工,家具,灯具和配件。厨房的一侧是新的起居区,开放式壁炉和外面花园的壮丽景色使其成为一年四季都很受欢迎的空间。从厨房的另一侧(巧妙地隐藏在一堆黑色染色木材橱柜后面)是一个餐具室,专用咖啡区和家庭办公室和洗衣空间。
       As the focus of the home, the kitchen acts as a touchstone for a new look. The large cast concrete island features brass panels and soft neutral tones, and the kitchen space sets the material theme for the entire house, including joinery, furniture, fixtures and fittings. On one side of the kitchen is a new living area, and the magnificent views of the open fireplace and the outside garden make it a popular space all year round. From the other side of the kitchen (ingeniously hidden behind a pile of black stained wood cabinets) is a pantry, dedicated coffee area and home office and laundry space.
       从木质衬里的天花板到苍白的美国橡木衬里墙壁,轻松的材料和轻盈的开放空间使其成为原始房屋经典优雅的完美衬托。
      From wood-lined ceilings to pale American oak-lined walls, the relaxed materials and light open spaces make it the perfect complement to the original elegance of the original house.

(2)

本文由 印际 作者:Yin.ji 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注