Mim Design作品 | RLC Residence,棕榈树的景观的翻新 _ 印际

住宅

Mim Design作品 | RLC Residence,棕榈树的景观的翻新

       由墨尔本设计公司Mim Design 的 RLC Residence / Edge of Rainforest是位于昆士兰州努萨国家公园边热带雨林内外全翻新工程。
      RLC Residence / Edge of Rainforest is an external and internal refurbishment of an existing residence nestled within the lush rainforest on the edge of the national park in Noosa, QLD.       通过柔和的中性色彩,烟熏橡木地板和细木工制品的白色衬板来反映沿海的位置。
      The interiors have been updated to reflect the coastal location through soft, neutral colours, smoked oak floors and white lining boards in the joinery. 
      增加了带有清晰的玻璃防溅板一个大厨房,可以欣赏到森林的景色。
       The addition of a large kitchen, with clear glass splashback offering views to the forest, a balcony extension, and a basement rumpus room, now has the house spanning three levels, topped with a fourth bedroom and ensuite.  

       在浴室里,铺设垂直啪啪声的地铁铺砖衬托周围棕榈树的高度,同时建造新的黑框窗户以来塑造高棕榈树枝的景观。
      In the bathroom, subway tiling laid in a vertical patter relays the height of the surrounding palms while new black-framed windows have been built tall to frame the view of the high palm branches.

(0)

本文由 印际 作者:Yinji, Dou 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注