McLean Quinlan作品 | Wyoming House,非凡的景观中的度假胜地 _ 印际

别墅

McLean Quinlan作品 | Wyoming House,非凡的景观中的度假胜地

       设计师想要居住的是什么样的家?对于怀俄明州杰克逊霍尔这个壮观的乡村度假胜地的业主来说,它只是生活在一个非凡的景观之中。眺望着大提顿国家公园(Grand Teton National Park)的白雪皑皑的山峰和广阔的山谷,麦克莱恩昆兰(McLean Quinlan)设计的家园反映了它周围的崎岖美景。
      What kind of home does a designer want to live in? For the owners of this spectacular rural retreat in Jackson Hole, Wyoming, it was simply to live amongst an extraordinary landscape. Looking out across the snowcapped peaks and vast valley of the Grand Teton National Park, the home McLean Quinlan has designed is a reflection of the rugged beauty that surrounds it.
       英国工作室McLean Quinlan与客户密切合作,开发房屋的细节和感觉,从远近采购元素,创造永恒的感性。传统的美国定居者宅基地在开放式,生活区的谷仓式结构和整个家庭中暴露的当地冷杉椽中被引用,而丹麦道格拉斯冷杉地板和瑞士设计的玻璃开放式墙壁可以感受到欧洲的影响。 。
      British studio McLean Quinlan worked in close collaboration with the clients to develop the detail and feel of the house, sourcing elements from near and far to create an ageless sensibility. The traditional American settler’s homestead is referenced in the open plan, barn-like structure of the living area and the exposed local fir rafters throughout the home, while European influences are felt in the Danish Douglas fir floor and Swiss-designed glazing open-in walls.
       正如您所料,家中的每一个细节都经过精心考虑,以强调工艺,传统和与自然景观的联系,从泥地大厅和水疗中心收集的当地鹅卵石到业主和客户设计的木材手柄。 - 门。触觉元素是根据使用和年龄特别选择的,以增加家庭的感官体验。
      As you might expect, every detail in the home has been carefully considered to emphasise craftsmanship, heritage and connection to the natural landscape, from the local pebbles collected for the floor of the mud hall and spa to the timber handles designed by the owners and custom-made for the doors. Tactile elements were chosen specifically to patina with use and age, adding to the sensory experience of the home.
       虽然在这样一个偏僻的街区上不乏空间,但房屋的比例却令人耳目一新,中央通道的对称布局为其形成了居家的主要居住区,并伴随着更为私密的房间。或隐藏在楼下。较大的区域也被较小的空间和角落打断,例如厨房的木质餐厅角落。在每个空间中,外面的景观仍然是一个焦点,庆祝优秀的山谷景色。
      While there’s no shortage of space to play with on such a remote block, the home’s proportions are refreshingly restrained, anchored by the symmetrical layout of a central breezeway, which forms the home’s main living area, and accompanied by the more private rooms adjoining this breezeway or tucked away downstairs. The larger areas are also punctuated by smaller spaces and nooks, such as the timber-encased dining nook of the kitchen. In each space, the outside vista still forms a focus, celebrating the outstanding valley views.
       在一个规模和美学往往比生命更大的国家,这个家庭强烈提醒自然和建筑空间之间的联系。从木材的气味到玻璃墙滑开时可以穿过房屋的微风,这是一个让您真正沉浸在自然景观中的地方 - 以及沉浸在景观中的景观。
      In a country where scale and aesthetic often loom larger than life, this home is a powerful reminder of the connection between natural and built spaces. From the smell of timber to the breeze that can course through the house when the glass walls are slid open, this is a place where you can truly feel immersed in the natural landscape – and what a landscape to be immersed in.

(3)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注