Marvel Architects作品 | Long Island’s,设计与自然的完美融合 _ 印际

别墅

Marvel Architects作品 | Long Island’s,设计与自然的完美融合

      由纽约Marvel建筑事务所设计的“周末”住宅,位于纽约热门度假小镇汉普顿红溪路,全年对外开放。住宅占地面积共计14730.56平方米,美丽的长岛海湾和森林景观让这个项目别具一格。除此之外,该住宅还包括一个独立车库、一条新车道、游泳池。
      Designed by Marvel Architects of New York, the "Weekend" home is located in Red Creek Road, Hampton, a popular resort town in New York. With a total area of ​​14730.56 square meters, the beautiful Long Island Bay and forest landscape make this project unique. In addition, the home includes a separate garage, a new driveway, and a swimming pool.
      在整体规划上,这个三居室住宅由两个呈一定角度相交的体块组成。同时,设计师在相交之处打造了一个通畅的开口,形成通往房屋后面的通道,并构成了整个景观的视觉点。
      In the overall planning, this three-bedroom house consists of two body blocks that intersect at an angle. At the same time, the designer creates an unobstructed opening at the intersection, forming a passage leading to the back of the house and forming a visual point for the entire landscape.
建筑外墙面用水平方向的雪松木板包裹,搭配黑色金属屋顶,流露出一种自然而又朴实的质感。“天然的雪松木,就是对自然环境最敬畏的歌颂”,设计师说道。
       The exterior of the building is wrapped in horizontal cedar wood with a black metal roof that reveals a natural and earthy texture. “Natural cedar wood is the most awe-inspiring song of the natural environment,” says the designer. 
      “从大道上观望,这个通道直接穿过建筑物,形成从前院到后院的无缝连接。”
      “From the boulevard, this passage passes directly through the building, creating a seamless connection from the front yard to the back yard.”       与此同时,这个有意而为之的开口设计也是前庭的入口,并通向开放式厨房、起居室和餐厅。
       At the same time, this intentional opening design is also the entrance to the vestibule and leads to the open kitchen, living room and dining room.
     双层挑高客厅的落地窗赋予了室内空间广阔的长岛海湾景象。后方的露台设有无边界泳池,营造出水面连续性向海平面延伸的感觉。
     The floor-to-ceiling windows of the double-height living room give the interior a wide view of Long Island Bay. The rear terrace features an infinity pool that creates a continuous water surface that extends towards the sea level.  
      一个巨大的板型混凝土壁炉将起居室与餐厅巧妙分开,两侧都以开放式的布局呈现,一直延伸到二层主卧空间。
      A huge slab-shaped concrete fireplace separates the living room from the dining room, and the sides are presented in an open layout that extends to the second floor master bedroom.
       钢木结构的楼梯连接二层的卧室。主卧位于一层的夹层区域,站在隐蔽的阳台上可以俯瞰后院。除此之外,主卧还包括一个步入式衣橱和浴室。
       The steel-wood staircase connects the two-story bedroom. The master bedroom is located on the mezzanine level of the first floor and stands on a secluded balcony overlooking the backyard. In addition to this, the master bedroom also includes a walk-in closet and bathroom.
      住宅的另外一侧安排了两个次卧,被公用浴室和占据该楼层南端的书房隔开。整体空间用色柔和,并融入如外露的木结构和混凝土等建筑元素。
      On the other side of the home, two second bedrooms are arranged, separated by a shared bathroom and a study that occupies the southern end of the floor. The overall space is soft and blends with architectural elements such as exposed wood and concrete.
       色彩缤纷的装饰,如简洁明亮的家具、地毯和艺术挂画,为房间注入活力。
       Colourful décor, such as simple, bright furniture, carpets and art paintings, invigorate the room.

(2)

本文由 印际 作者:Yin.ji 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注