Maayan Zusman作品 | Cabinets,以色列现代白色公寓 _ 印际

住宅

Maayan Zusman作品 | Cabinets,以色列现代白色公寓

       室内设计师Maayan Zusman 在这间紧凑型公寓为四口之家在特拉维夫采用了节省空间的解决方案,其中一部分消失在座位角落和隔墙内的储物空
      The rotten wood Windows were replaced with graphite-black aluminum frames, which contrasted with the white walls. A brass pendant from Lambert & Fils offers a bold feature over the kitchen, while the rest of the light is unobsedly integrated into the ceiling and wall.       这幢54平方米的公寓位于一栋建于1945年的建筑内,自完工以来一直没有翻修过,因此变得过时了。这对夫妇有两个孩子,他们住在以色列城市的一个安静的中心地带,并要求Zusman提出一个建议,帮助他们实现现代家庭生活所需的空间。
      The 54-square-meter apartment, which was built in 1945 and has not been renovated since its completion, has become obsolete. The couple, who have two children, live in a quiet central area of Israeli cities and ask Zusman to come up with a proposal to help them achieve the space they need for modern family life.       关键的要求是每个孩子都有一个房间,除了一间带有套房的主卧,一个独立的家庭浴室,一个实用的厨房,还有一个岛上的工作台,还有一个餐桌。Zusman说“第一个挑战是规划一个包含所有功能的布局,包含了大量的存储和模块化。”平面图在每一厘米都包含了存储空间,用橱柜来代替墙壁,以节省空间。
      The key requirement is that every child has a room, in addition to a suite with advocate lie, a separate family bathroom, the kitchen of a practical, there is a workbench on the island, there is a table. Zusman said "the first challenge is to plan a layout that contains all of the features, including a lot of storage and modularity." The floor plan contains storag.       一个为期3个半月的翻修工程开始于拆除公寓的现有内部设施,该公寓只提供了两间卧室、一个卫生间和一个封闭的厨房。这个完全重新配置的楼层平面图使用了双侧柜,里面有地板到天花板的存储空间,让家庭可以把衣服、书籍、玩具和厨房设备都看不见。
      A three-and-a-half-month renovation began with the demolition of existing facilities in the apartment, which provided only two bedrooms, a bathroom and a closed kitchen. The fully reconfigured floor plan USES a two-sided cabinet with floor-to-ceiling storage that allows families to view clothes, books, toys and kitchen equipment.       业主要求房间之间的隐私和隔音,这使得Zusman使用坚固的单位而不是透明的玻璃隔板来隔离空间。这些隔板的放置和白色的完成确保了空间的明亮和不局促。公寓的中央单元,将公寓大致分为两部分,分别是隐藏的橱柜和通往卧室和浴室的门。
      The owners asked for privacy and sound insulation between the rooms, which allowed Zusman to use solid units rather than transparent glass partitions to isolate the space. The placement of these partitions and the white finish ensure that the space is bright and not cramped. The central unit of the apartment, which is divided into two parts, is the hidden cabinet and the door to the bedroom and bathroom.       在一个壁龛里放置的餐桌可以被往后推,这样它的底座就会在一个内置的长凳上进入洞里,在主要的生活区创造更多的空间。厨房提供了大量的储物空间,包括建在岛单元两侧的橱柜。卡拉拉大理石台面为白色橱柜的正面提供了一个纹理细节。
      A table placed in a niche can be pushed back so that its base will enter the hole on a built-in bench, creating more space in the main living area. The kitchen provides plenty of storage space, including cabinets on either side of the island. The carrara marble countertop provides a texture detail for the facade of the white cabinet.       在主人的卧室里,一个定制的床正好适合放在一面墙上的柜子里。卧室外的一个小浴室里有一个厕所和一个窗户。主浴室挤在马桶、洗涤槽和紧凑的浴缸里,还有储存在隔断墙上的存储空间。一扇通往父母浴室的小窗户可以让自然光进入。
      In the master's bedroom, a custom-made bed fits neatly into a cabinet on a wall. There is a toilet and a window in a small bathroom outside the bedroom. The main bathroom is crammed into the toilet, sink and compact tub, as well as storage space on the partition wall. A small window to the parents' bathroom lets natural light enter.       孩子们的房间在厨房和用餐区后面。他们都有定制的橱柜,并装饰以配合房子的其他部分。在整个室内,大部分的表面都是白色的,以保持光线和清洁的美感。海军口音与木质表面和黄铜细节相结合,为空间带来温暖和质感。腐烂的木质窗户换成了石墨黑色的铝框,与白色墙壁形成对比。兰伯特(Lambert)和菲尔斯(Lambert & Fils)的一款黄铜吊坠在厨房上方提供了一个大胆的功能,而其余的光线则不显眼地整合到天花板和墙壁上。
      The children's rooms are behind the kitchen and dining area. They all have custom cabinets and are decorated to match the rest of the house. Throughout the room, most of the surface is white to maintain light and clean beauty. The naval accent is combined with wood surface and brass detailing to bring warmth and texture to space.The rotten wood Windows were replaced with graphite-black aluminum frames, which contrasted with the white walls. A brass pendant from Lambert & Fils offers a bold feature over the kitchen, while the rest of the light is unobsedly integrated into the ceiling and wall.

 

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注