Luigi Rosselli作品 | The New Twin Peaks,垂直的建筑 _ 印际

优雅

Luigi Rosselli作品 | The New Twin Peaks,垂直的建筑

       Luigi Rosselli这个项目采用尖锐边缘,抽象形式,坚固的悬臂檐篷和超大窗户的现代语言设计,是当代版本的达林角项目的双山墙,木瓦和传统玻璃窗。
      Luigi Rosselli's project uses sharp edges, abstract forms, solid cantilevered canopies and modern windows with oversized windows. It is a contemporary version of the Double Gables, shingles and traditional glass windows of the Darlington project.
       儿童卧室位于第一个较大的锌覆盖的山墙下。第二陡峭的山墙包含主卧室的大教堂天花板。主卧室的双层高度天花板与入口大厅的高耸天花板高度相匹配,特别是厨房和餐厅的长颈鹿大小的空间。这是一个有意的决定,创造这个垂直的建筑,以便它对应于在花园游泳池旁边的现有铅笔松树。
      The children's bedroom is located under the first larger zinc-covered gable. The second steep gable contains the cathedral ceiling of the master bedroom. The double-height ceiling in the master bedroom matches the height of the tall ceiling in the entrance hall, especially the giraffe-sized space in the kitchen and dining room. This is a deliberate decision to create this vertical building so that it corresponds to the existing pencil pine beside the garden pool.
       房屋的主脊柱是一个中央的阶梯式楼梯,从顶层的卧室到夹层入口的楼梯,从入口流向含有书房和娱乐室的中层,直至大型居住,用餐和厨房空间。主要居住空间中的这种平缓下降在四米高的推拉门中达到高潮,这些门通向甲板和游泳池区域,并且滑入墙壁空腔中,形成畅通无阻的流入花园。
      The main spine of the house is a central stair-step staircase, from the bedroom on the top floor to the stairs at the mezzanine entrance, from the entrance to the middle level containing the study and recreation rooms to the large living, dining and kitchen space. This gentle descent in the main living space culminates in a four-meter-high sliding door that leads to the deck and pool area and slides into the wall cavity to form an unobstructed flow into the garden.

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注