Luigi Rosselli作品 |  The Birdcage Lift Enquiry,海滨联排别墅 _ 印际

优雅

Luigi Rosselli作品 |  The Birdcage Lift Enquiry,海滨联排别墅

       它从一个简单的询问开始。“我们可以举一个鸟笼吗?”Luigi Rosselli这次加入的核心是,曾经在悉尼港的一个无所不在的住宅被改造成了一个非凡的海滨联排别墅。通过在中心新建的鸟笼电梯周围重新构建一座复兴大楼周围的房子,五个故事的可达性,舒适性,优雅和良好生活成为可能。
      It starts with a simple inquiry. "Can we give a birdcage?" The core of Luigi Rosselli's participation is that an omnipresent residence once used in Sydney Harbour was transformed into an extraordinary waterfront townhouse. By reconstructing a house around the Revival Building around the new birdcage elevator in the center, it is possible to achieve five stories of accessibility, comfort, elegance and a good life.
       电梯是由Simon Hassall设计的精心制作的精心制作的作品,用于制作带纹理的黄铜花丝,使现有玻璃砖墙的光线能够通过。拒绝在固体砌体或苛刻的窗玻璃上铺设升降机的通常方法,围绕升降机的编织黄铜和钢制花边赋予典型功利性结构的现代优雅,动态显示升降机车的运动。
      The elevator is a carefully crafted work of art designed by Simon Hassall for the production of textured brass filaments that allow light from existing glass brick walls to pass through. The usual method of refusing to lay a lift on a solid masonry or a harsh window glass, giving modern elegance to typical utilitarian structures around the woven brass and steel laces of the lift, dynamically displays the movement of the lift locomotive.
       随着拆除墙壁和障碍物,房屋内部已重新连接到每个级别的经典海港景观。80年代的黄金配件和米色表面已经被丰富的天然饰面和浅色中性色所取代。由黑色烟熏木材,风化黄铜,黑色钢,天然石材和温暖灰色组成的男性调色板,将家具,物品和艺术品集合在一起。
      With the dismantling of walls and obstacles, the interior of the house has been reconnected to the classic harbour view of each level. The golden accessories and beige surfaces of the 1980s have been replaced by rich natural finishes and light neutral colors. A male palette of black smoked wood, weathered brass, black steel, natural stone, and warm grays, brings together furniture, objects, and artwork.
       从外部看,街道层面的新入口将门槛扩大到道路,从而与街道建立更直接的关系。用疲软的新颜料,无限可调的百叶窗以及一个新的前门装饰着鸟笼升降机的古铜色花边,使疲惫的外墙焕然一新。
      From the outside, the new entrance at the street level expands the threshold to the road, creating a more direct relationship with the street. With a new soft paint, infinitely adjustable shutters and a new front door decorated with the bronze lace of the birdcage lift, the exhausted facade is renewed.
       它从一个简单的询问开始。“我们可以举一个鸟笼吗?”Luigi Rosselli这次加入的核心是,曾经在悉尼港的一个无所不在的住宅被改造成了一个非凡的海滨联排别墅。通过在中心新建的鸟笼电梯周围重新构建一座复兴大楼周围的房子,五个故事的可达性,舒适性,优雅和良好生活成为可能。
       It starts with a simple inquiry. "Can we give a birdcage?" The core of Luigi Rosselli's participation is that an omnipresent residence once used in Sydney Harbour was transformed into an extraordinary waterfront townhouse. By reconstructing a house around the Revival Building around the new birdcage elevator in the center, it is possible to achieve five stories of accessibility, comfort, elegance and a good life.
       电梯是由Simon Hassall设计的精心制作的精心制作的作品,用于制作带纹理的黄铜花丝,使现有玻璃砖墙的光线能够通过。拒绝在固体砌体或苛刻的窗玻璃上铺设升降机的通常方法,围绕升降机的编织黄铜和钢制花边赋予典型功利性结构的现代优雅,动态显示升降机车的运动。
      The elevator is a carefully crafted work of art designed by Simon Hassall for the production of textured brass filaments that allow light from existing glass brick walls to pass through. The usual method of refusing to lay a lift on a solid masonry or a harsh window glass, giving modern elegance to typical utilitarian structures around the woven brass and steel laces of the lift, dynamically displays the movement of the lift locomotive.
       随着拆除墙壁和障碍物,房屋内部已重新连接到每个级别的经典海港景观。80年代的黄金配件和米色表面已经被丰富的天然饰面和浅色中性色所取代。由黑色烟熏木材,风化黄铜,黑色钢,天然石材和温暖灰色组成的男性调色板,将家具,物品和艺术品集合在一起。
      With the dismantling of walls and obstacles, the interior of the house has been reconnected to the classic harbour view of each level. The golden accessories and beige surfaces of the 1980s have been replaced by rich natural finishes and light neutral colors. A male palette of black smoked wood, weathered brass, black steel, natural stone, and warm grays, brings together furniture, objects, and artwork.
       从外部看,街道层面的新入口将门槛扩大到道路,从而与街道建立更直接的关系。用疲软的新颜料,无限可调的百叶窗以及一个新的前门装饰着鸟笼升降机的古铜色花边,使疲惫的外墙焕然一新。
      From the outside, the new entrance at the street level expands the threshold to the road, creating a more direct relationship with the street. With a new soft paint, infinitely adjustable shutters and a new front door decorated with the bronze lace of the birdcage lift, the exhausted facade is renewed.

 

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注