Luigi Rosselli作品 |  Beach House on Stilts,新老建筑无缝衔 _ 印际

住宅

Luigi Rosselli作品 |  Beach House on Stilts,新老建筑无缝衔

       这座海滩别墅坐落在桩柱之上,新老建筑无缝衔接在一起。Luigi Rosselli用群青色的墙板、白色的篱笆和栏杆围共同构成建筑的外在形象。桩柱的下方是车库,黄铜材质的圆形窗框是向附近海域驶过的船只致敬。
      Sitting on top of stilts, this beach house cottage blends the old and the newseamlessley. Contrasting ultramarine weatherboards,picket fence and balustrades, in paintedstainless steel (due to the proximity to the ocean), wrap the exterior, respectfully addressing the street.Beneath the stilts that elevate the the building above the ground, a brass porthole window is installed in thegarage door, an ode to the ships sailing the ocean nearby.
       铝制的百叶和滑动门可以根据需要开启或关闭。能够戏剧性地改变建筑的空间布局,调节室内的气候。
      This house changes as the massive timber and aluminium louvres and shutters by JWI are adjsuted and slid to open the building to light and natural cross ventilation, dramatically changing the spaces and keeping the building cool and air-conditioning free.CNC routed shutters to the bedroom level control light, ventilation and privacy of the occupants. 
       露台,传统与现代的元素相互补充。新建部分的平台恰好从露台上方悬挑出来。阳台在原本起居室的一侧延展开来,为室内外提供阴凉。
Traditional and modern elements complement each other through the layered verandas, the captainsdeck peeks out from just above with unobscured ocean views.The verandah was extended to the side of the original ground floor living room, shading the occupants from the heat internally and externally.
       原有的天花和地板被保留下来,维持原有房屋的韵味。新安装的窗户上方的书架将原有的墙体覆盖,同时为开放的起居室增添一些隔热效果。
      Original lining boards panelled raked ceilings and timber flooring were retained to maintain some of the original character of the building. New bookshelves over the windows, cover the existing walls, and add some insulation to the open living space. 

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注