Luigi Rosselli作品 |  Balcony Over Bronte 勃朗特阳台 _ 印际

优雅

Luigi Rosselli作品 |  Balcony Over Bronte 勃朗特阳台

       布莱克回到最新的房子,由Luigi Rosselli建筑师完成。这栋新建的房子是为一个年轻的家庭建造的,可以俯瞰勃朗特的战斧楼,可以作为一个可以浏览海滩的大阳台。
      Black returned to the newest house and was completed by Luigi Rosselli Architects. This new house was built for a young family, overlooking Bronte's Battle Axe building and serving as a large balcony for browsing the beach.
       项目建筑师Corrado Palleschi,室内设计师Alexandra Donohoe和客户的合作努力在整个房子中看到了黑白色调的调色板。
      Project architect Corrado Palleschi, interior designer Alexandra Donohoe and the client's team worked hard to see the palette of black and white tones throughout the house.
       这个大胆的应用程序的结果看起来比在主楼梯间更加清晰,在这个主楼梯间,黑色的木材踏板和扶手似乎浮在光线之中。
      The result of this bold application looks clearer than in the main stairwell. In this main stairwell, the black timber pedals and armrests seem to float in the light.

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注