Luigi Rosselli作品 | The Pool House,有机形态的建筑 _ 印际

优雅

Luigi Rosselli作品 | The Pool House,有机形态的建筑

       Luigi Rosselli增加的有机形态的二层建筑在一个1910年的单层小屋的后面,被一个游泳池包围,水体是将别墅的这两个完全不同的部分结合在一起的重点部分。
      Luigi Rosselli's organic two-story building was added to the back of a 1910 single-story hut surrounded by a swimming pool. The body of water is the focal point that unites these two completely different parts of the villa.
       通过将走廊扩张到原来小屋的边缘,提供了一个串联的车棚,强调了街道的存在和比例。这部分的建造采用了古老的建筑技术,而在后方的悬臂技术,电动滑动百叶屏风和大玻璃窗让这个别墅更加宜居和舒适。
      By extending the corridor to the edge of the original cabin, a tandem carport was provided, emphasizing the existence and proportion of streets. This part of the building uses ancient building techniques, while the rear cantilever technology, electric sliding shutter screens and large glass windows make this villa more livable and comfortable.
       一层主卧室的大悬挑提供了遮阳和室外平台的防雨遮罩功能,一个椭圆形的楼梯连接了新旧两部分:一楼的卧室和地面层的空间。
      The large cantilever in the main floor of the ground floor offers a sunshade and rain shield on the outdoor platform. An oval staircase connects the old and new parts: the first floor bedroom and the ground floor space.

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注