Gwenael Nicolas新作 | Dolce&Gabbana迈阿密店,致敬米兰芭蕾舞剧院_印际

品牌店

Gwenael Nicolas作品 | Dolce&Gabbana迈阿密店,致敬米兰芭蕾舞剧院

      新的Dolce&Gabbana商店在迈阿密设计区开业,玻璃外观就像是一幅透明窗帘。 Dolce&Gabbana世界展现在“幕后”,仿佛我们看到的剧院的后台。它由Gwenael Nicolas设计,意在向米兰的歌剧芭蕾剧院Teatro Alla Scala致敬,这也是Domenico Dolce和Stefano Gabbana最喜欢的地方之一。
      New Dolce&Gabbana store was opened in Design District, Miami, with glass fa?ade like a transparent curtain. Dolce&Gabbana world is shown “BEHIND THE CURTAIN” , as if we could see a back stage in a theatre. Designed by Gwenael Nicolas, it pays homage to the Teatre alla Scalla in Milan, one of the favorite places for Domenico Dolce and Stefano Gabbana.
         玻璃幕墙动态地跨越两层楼,具有明亮的反射,充满了来自然的光线。具有波浪形外观的摇摆光线为商店展示创造了运动的幻觉,单帘式玻璃墙营造出戏剧感。
      Glass facade dynamically spanning between two floors has luminous reflections, filled with light from the Sunshine State. Wavering light with wavy fa?ade creates illusion of movement for store display.The single curtain-like glass wall connecting first and second floor creates a sense of drama.
       Dolce&Gabbana的“幕后”空间就像游客进入剧院一样。收藏品周围环绕着家具,配有巴洛克镜子,柜台和装饰有抛光钢或金丝绒的胡桃木家具。与透明玻璃展示柜和各种颜色的珍贵首饰相结合,整体设计让人联想到戏剧表演的整体设计。天花板配有聚光灯,照亮意大利制作的经典雕塑,歌剧或戏剧的装饰。
       “BEHIND THE CURTAIN” space of Dolce&Gabbana is created as if visitors entered a theatre. Collections are surrounded by furnishings with Baroque mirrors, counters, and walnut furniture embellished with polished steel or gold velvet. In combination with clear glass display counters and various color of precious jewelries, the ensemble is reminiscent of the set design of a theatrical play.The ceilings are fitted with spotlights illuminating Italian-crafted classic sculptures, decors of an opera or drama ready to be performed.
       连接两个楼层的楼梯是漂浮的石材板块,就像一个神奇的楼梯,将用于一个迷人的游戏。具有不同厚度和材质的类似色调强调了这些宝石的真实性和自然性。
      The stairs connecting the two floors is a play of floating travertine slabs, like a magical stairs that would be used in an enchanted play. Similar color tone with various thickness and texture of material emphasizes the authenticity and naturalness of those stones.
        在二楼,天花板的黑色工业感强调后台感觉,所有机制都可见。石墙和天花板的解构组合,对比不同的石材饰面和图案给人一种永恒的感觉,回忆起意大利的起源。
      On the second floor, the black industrial feeling of the ceiling emphasis the back stage feeling with all mechanisms visisble. The deconstructed composition of the stone walls and ceiling, contrast the different stones finishes and patterns gives a sense of timelessness, reminiscence of the Italian origins.

(1)

本文由 印际 作者:Yin.ji 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注