Fernanda Marques作品 | Panorama,极简主义美学别墅 _ 印际

住宅

Fernanda Marques作品 | Panorama,极简主义美学别墅

       巴西建筑师Fernanda Marques在一栋名为Panorama的双层公寓中增加了游泳池,同时在一个富裕且垂直密集的社区的一栋公寓楼翻新了477平方米的单元。
      Brazilian architect Fernanda Marques in a double called Panorama apartment increased the swimming pool, at the same time in a rich and vertical intensive community apartment buildings renovation of the 477 - square - metre unit.       该项目旨在为一对没有孩子的夫妇设计,其部分原因是客户希望将游泳场所纳入其公寓。
      The project was designed for a couple without children, in part because customers wanted to include swimming venues in their apartments.       “费尔南达·马克斯(Fernanda Marques)张开双臂接受了这一愿望,他们决定将游泳池的前部和中央部分放置在起居室内,这样除了享受休闲之外,还会产生紧张感,”建筑师的工作室说,总部设在圣保罗。
      "Fernanda Marques accepted it with open arms, they decide to the front of the swimming pool and the central part is placed in the living room, so in addition to enjoy leisure, also can produce the tension," architect's studio said, headquartered in Sao Paulo.
       建在一片银色的户外空间中,通过双层客厅的厚玻璃窗可以看到10米长的游泳池。细长的游泳池可在家中的二楼进入,或通过外部花园内的翻转楼梯进入。
      Built in a silver outdoor space, a 10-meter swimming pool can be seen through the thick Windows of the double room. An elongated swimming pool can be accessed either on the second floor of the home or through a rollover staircase in the outer garden.
       “建造游泳池结构是该项目最具挑战性的方面,”马克斯说。“为了达到这个结果,使用了非常厚的进口玻璃,并且需要专业人员来安装它。”
      "Building a pool structure is the most challenging aspect of the project," says Max. "In order to achieve this result, very thick imported glass is used and professionals are required to install it."
       游泳池挤入私人城市住宅的类似项目包括胡志明市的一所房屋和雅加达的房屋。
      Similar projects in private city homes include a house in ho chi minh city and a house in Jakarta.
       全景酒店的游泳池俯瞰着宽敞明亮的客房,拥有大理石表面和流线型装饰。巨大的窗户提供了一个强大的连接到花园,高高的墙壁披在茂密的树叶。
      Panoramic hotel pool overlooking the spacious and bright guest room, with marble surface and streamline decoration. The huge Windows provide a powerful connection to the garden, with high walls draped over the thick foliage.
       在客厅之外,家的下层包含一个餐厅和厨房。主人和客人卧室以及健身房和办公室位于二楼。
      Outside the living room, the lower part of the home contains a dining room and kitchen. The master and guest bedroom and the gym and office are on the second floor.
       在其中一间卧室中,一面墙被切开以显示起居室的景色。卧室内衬玻璃栏杆,并有可折叠的白色面板,可根据需要关闭空间。
      In one of the bedrooms, a wall is cut to show the living room. The bedroom is lined with glass balustrades, and there are foldable white panels that can be closed as needed.
       在整个住宅中,建筑师采用了极简主义审美观,以关注客户的艺术收藏品,这是该项目的另一个关键要素。
      Throughout the house, architects have adopted a minimalist aesthetic to focus on the client's art collection, another key element of the project.

       “他们拥有我非常敬佩的艺术家的作品,这些作品直接涉及空间问题,因此可以看出它们在项目中的重要性。”
      "They have the works of artists I admire so much, and they are directly involved in space issues, so you can see how important they are in the project."
       家庭的照明设计经过精心设计,以增强艺术。在较低的层面上,几个区域配备了轨道照明,“随着收藏的发展,更多的艺术空间将会出现”。
      The family lighting design is carefully designed to enhance the art. At a lower level, several areas are equipped with orbital lighting. "with the development of the collection, more artistic space will appear".

 

(2)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注