Daniel Hopwood作品 | The Rovers Return,叶落归根 _ 印际

住宅

Daniel Hopwood作品 | The Rovers Return,叶落归根

       在远东生活了多年之后,我们的客户退休了,回到了伦敦。找到Daniel Hopwood 说他们想要一个易于管理、舒适、感觉时尚和新颖的底座,也是他们收藏艺术品的好背景。
      After many years of living in the Far East, our customers retired and returned to London. Finding Daniel Hopwood said they wanted a manageable, comfortable, stylish and novel base, which is also a good background for their collection of works of art.
       我把公寓拆成一个空壳,以便创造一个新的布局,以反映他们新的生活方式。
我说服他们不要再去第二个卧室,而是要自己腾出空间,每个浴室都有一个宽敞的储藏空间和一个大客厅,里面有一个连接客厅和厨房的食客。我设法把床铺向前拉,把一个低墙放在后面。
      I split my apartment into an empty shell so as to create a new layout to reflect their new way of life. I persuaded them not to go to second bedrooms, but to make room for themselves. Each bathroom had a spacious storage space and a large living room with a dining room and kitchen diner. I managed to pull the bed forward and put a low wall behind.
        为了保持原厂的感觉,天花板只在中间降低了,以适应空调、照明,并通过调整比例使房间感觉稍微有点舒适。
      In order to keep the original feeling, the ceiling is only lowered in the middle to accommodate air conditioning and lighting and make the room feel a little more comfortable by adjusting the proportion.

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注