B.E Architecture作品 | Hopetoun Road Residence,重建历史和永恒 _ 印际

住宅

B.E Architecture作品 | Hopetoun Road Residence,重建历史和永恒

       Hopetoun Road Residence改造和扩建的方法是保留现有结构作为锚定元素,在浮动的铜制屋顶下方增加一系列的亭台,环绕原始建筑。
      Hopetoun Road Residence's transformation and expansion method is to retain the existing structure as an anchoring element, adding a series of pavilions underneath the floating copper roof, surrounding the original building.
       为了满足客户保持相当传统的住宅结构的愿望,该设计通过在前部和后部创建具有明确轮廓的山墙外观来加强形式。覆盖在抛光的灰色渲染下,山墙强调坚实性,并赋予房屋重建历史和永恒的感觉。
      In order to meet the customer's desire to maintain a fairly traditional residential structure, the design is enhanced by creating a clearly contoured gable facade at the front and rear. Covered in polished grey renderings, the gables emphasize solidity and give the house a reconstructed history and timeless feel.
       相反,由固体结构周围包裹的铜带组成的延伸部分柔软地置于嵌入式玻璃上方。作为立面垂直性的对比,薄的单层屋顶线表现出水平状态。铜带创造了与原始房屋相互作用的各种空间体验。
      In contrast, the extension consisting of the copper tape wrapped around the solid structure is softly placed over the embedded glass. As a comparison of the verticality of the facade, the thin monolayer roof line shows a horizontal state. Copperbelts create various spatial experiences that interact with the original house.
       新旧之间的紧张和平衡被带入房子的内部。现有的结构主要保留了原始房屋的亲密品质和一系列精心制作的细节。主要由玻璃制成的新区域向远处的绿色景观开放。在整个项目中,突出使用钢框窗户是一个统一的元素。
      The tension and balance between the old and the new are brought into the interior of the house. The existing structure mainly retains the intimacy of the original house and a series of elaborate details. The new area, mainly made of glass, is open to the green landscape in the distance. Throughout the project, highlighting the use of steel frame windows is a unified element.

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注