Arent Pyke作品 | Double Bay Villa,双湾别墅 _ 印际

优雅

Arent Pyke作品 | Double Bay Villa,双湾别墅

       为这个五口之家重新设想这个海边家园,呼吁全面重新思考生活空间,更新厨房和浴室以及完成中央楼梯的重新设计。
      Reimagin this seaside home for this family of five, calling for a full rethinking of living space, updating kitchens and bathrooms, and completing the redesign of the central staircase.
       切换餐厅和休息区,现在把家人聚集在厨房,休息室和池畔的对话中。 在房屋的中心,宏伟的楼梯被重新塑造成一个视觉动感的,永久展开的三条线。
      Switch between the restaurant and the lounge area and now gather family in the kitchen, lounge and poolside conversations. In the center of the house, the grand staircase was reshaped into a visually dynamic, permanently unfolding three lines.
       从入口大厅到三楼的套房,设计的细微差别和细节被分层到石材和灰绿色,木材地板,剑麻,宽大的地毯以及天然皮革和亚麻制品中大量比例的家具中。
      From the entrance hall to the third floor suite, the nuances and details of the design are layered into stone and gray-green, timber flooring, sisal, large carpets and a large proportion of furniture in natural leather and linen.

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

关键词:,
Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注