Arent Pyke作品 | Curatorial House,艺术的视觉节奏 _ 印际

优雅

Arent Pyke作品 | Curatorial House,艺术的视觉节奏

       通过与建筑师卢克莫洛尼的合作,将厨房搬迁到底层中心,并在休息室内创建定制的壁炉,为家庭增添光彩。它与花园的接触也通过一个新的阳台,定义了门和窗户而不损害原有的建筑骨骼。
      In cooperation with the architect Luk Moroni, the kitchen was relocated to the ground floor and a custom fireplace was created in the lounge to add brilliance to the family. Its contact with the garden also passes through a new balcony, defining doors and windows without damaging the original building skeleton.
       厨房现在功能强大,看起来毫不费力。一个大型的大理石岛和一个定制的展示柜,由房子的建筑知识,提供视觉焦点和作为分隔元素,厨房的厨房和工作部分在视线之外。
      The kitchen is now powerful and looks effortless. A large marble island and a custom display cabinet, provided by the house's architectural knowledge, provide visual focus and as separate elements, the kitchen's kitchen and work section are out of sight.
       作为一个策展人的家庭,设计师的手仍然是看不见的,允许改变艺术而不会中断视觉节奏。
      As a curator's family, the designer's hand is still invisible, allowing the art to change without interrupting the visual rhythm.
       再回到黑白单色调色板,丰富的遗产细节和空间体积为基础,而装饰和设计细节带来运动和活力感。
      Back to black and white monochrome palette, based on rich heritage details and space volume, decoration and design details bring sport and vitality.

(0)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

关键词:,
Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注