441设计室作品 | Soto-咖啡馆酒吧,工业和现代简约设计 _ 印际

酒吧

441设计室作品 | Soto-咖啡馆酒吧,工业和现代简约设计

       该餐厅供应由Soto热情的调酒师制作的咖啡和特殊长饮,在441设计工作室与其主人密切合作设计的日光充足的空间内欢迎游客。该工作室的灵感来自于严谨的工业美学与Wes Anderson深蓝色的结合,体现了该企业对艺术的大胆和积极态度。 Soto位于创意社区的中心,当地人和游客都经常光顾,他希望成为一个艺术家可以找到支持的地方,更像是一个咖啡馆酒吧画廊,一个不同寻常的组合,可以让人们走向艺术。
      Serving coffee and special long drinks made by the Soto’s passionate bartender, the venue welcomes visitors in a daylight-filled space designed by 441 Design Studio in close collaboration with its owners. The studio found inspiration in combining an austere, industrial aesthetic with a touch of Wes Anderson deep blue that embodies the establishment’s bold and positive attitude towards art. Located in the heart of the Creative Neighborhood frequented by locals and tourists alike, Soto wants to be a place where artists can find support, being more like a cafe-bar-gallery, an unusual mix that can bring people towards art. 
      Soto是一个空间决定了设计方案60%的项目。作为一个货车式空间,设计师有很多限制。他们保留并修复了水磨石马赛克地板,这是罗马尼亚70年代建筑的典型特征,将工业和现代简约设计和谐地融为一体。黑色金属窗框,天花板上的可见电线和复古的圆形玻璃壁灯进一步增强了这种双重美感。
      Soto is the kind of project where space dictated 60% of the design proposal. Being a wagon type space, the designers had quite a lot of constraints. They kept and restored the terrazzo mosaic floor, a typical feature of Romanian 70’s architecture, harmoniously blending together the industrial and the modern minimalist design. This dual aesthetic is further enhanced by the black-painted metallic window frames, the visible electrical wires on the ceiling and the retro round glass wall lamps.
 
      从这种材料开始,我们选择使用纹理而不是采用具有工业影响的风格的颜色。因此,当您按下时间时,希望看到所有电缆,这也是一种易于实施的解决方案。
      Starting from this material we chose to play more with textures than with colours in a style with industrial influences. Hence the desire to have all the electric cables in sight that is also an easy to implement solution when you are pressed for time.
 
      业主们希望在场地举办创意活动和策展展览,设计师们想到了不断改变空间的可能性。这导致了深蓝色的“百叶窗”,可以关闭或打开,在墙上创建一个不同的颜色游戏和艺术显示系统。
      The owners had the desire to host creative events and curate exhibitions in the venue, designers thought of the possibility of changing the space constantly. This led to the deep blue "shutters" that can be closed or opened, creating a different colour game on the wall and an art display system.
 
      虽然主要的调色板是中性的,但是使用折衷选择的对比材料和纹理来进一步设计动画。建筑金属板岩用于咖啡馆的墙壁和浴室,以创造有趣的雕塑图案。
      Although the predominant colour palette is neutral, an eclectic selection of contrasting materials and textures was used to further animate the design. Construction metal slate was used for the cafe’s walls and for the bathroom as well in order to create interesting sculptural patterns.

      毫无疑问,441 Design Studio最吸引人的元素可以在浴室中找到,其灵感来自太空舱。在天花板上延续的镜子有助于打开空间并创造一个令人兴奋的反射游戏。
      Undoubtedly, the 441 Design Studio’s most playful elements can be found in the bathroom that was inspired by a space capsule. The mirror that continues on the ceiling helps to open the space and creates an exciting reflection game.
      场地由空间的功能和不同寻常的元素融合完成,使其具有悠闲,休闲和艺术特色。
      The venue is completed by the sensibility given by the function of the space and the unusual amalgamation of elements that make it’s laid back, casual and artistic character.

(0)

本文由 印际 作者:Yin.ji 发表,转载请注明来源!

Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注