0932作品 | Dawson,新加坡新一代住房项目 _ 印际

住宅

0932作品 | Dawson,新加坡新一代住房项目

      这个住宅是0932 Design设计的新加坡新一代的公共住房开发项目,生活区有着明显的双层高空间,旨在最大化服务空间和服务空间之间的交互和视觉连接,采用了开放式布局,居民可以根据自己的喜好灵活地更换设备。
      An unmistakable double volume space at the living area, this abode is the new generation of public housing development in Singapore. Targeted to maximise the interaction and visual connectivity between the served and servant spaces, an open plan layout has been adopted. With an open plan, the inhabitants will have the flexibility to shift equipment and according to their preference.        双层体量的空隙空间被天然橡木木面板覆盖,以突出中间的空间。镜子被用来创建一个连续的体积空间。从主卧入口穿过厨房,延伸到空间的末端墙壁,黑色的木质包层墙面和天花板入口,包括隐藏的门到浴室,作为分隔服务空间的分界线。一个长长的特色岛台将是厨房和生活之间的模糊区域,以鼓励内部互动和连接。
      The double volume void space is cladded with natural oak timber panel to highlight the volume of space that tucks in between. A mirror has been used to create a continuity of volume space. A dark timber cladded feature wall and ceiling portal stretching from master bedroom entrance across kitchen to the end wall of the space, consisting of conceal door to bathroom serving as a demarcation to segregates the servant spaces. A long feature island will be the blurring zone between kitchen (servant) and living (served) to encourage interaction and connectivity between within the abode.

(2)

本文由 印际 作者:Yinji.Edit 发表,转载请注明来源!

关键词:, , , ,
Loading收藏

热评文章

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注